מים בבטן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/09/2002 | 21:40 | מאת: סאלי

מה היא הסיבה להצטברות מים בבטן ? הורדתי 2 ק"ג מים אחרי שלחחתי פטניזול מה הסיבה?

01/10/2002 | 21:36 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

סאלי שלום ותודה על שאלתך. אף כאן הקשר לגיל מעבר אינו ברור אולם נענה בכל זאת. ישנן הרבה סיבות להצטברות מים בבטן ואת רובן (המפחידות שבהן) לא תירצו לשמוע בפורום אופטימי כשלנו. חוסר חלבון הינו סיבה אפשרית אולם מצבך טוב אם את בחוסר תזונתי כה קשה אחרי הורדת שני קילו... כדאי לפנות לרופא המשפחה לבדיקה גופנית ובדיקות דם ושתן הרלונטיות. בברכת רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי