כוויה בווגינה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/12/2006 | 08:30 | מאת: לוסי

לפני כשבוע נערכה לי בדיקת אולטראסאונד ווגינאלי, כשיצא הרופא בגמר הבדיקה ניקיתי את המקום בפד ולאחר לאחר שלא ההיתי מרוצהמצאתי קופסא במקום שניראת כמו מגבונים לחים וניקיתי במגבון לח, שלאחר מיכן התברר לי שזה מגבון לניקוי מכשירים לחיטוי, לאחר שהתחילו לי תחושות של כאב בווגינה חזרתי לרופא וקיבלתי גל אלוורה, אני משתמשת כבר שבוע ועדיין יש אודם ותחושהת כאב שלא לדבר על ייחסי מין, מהעושים? אולי איןקשר למגבון שניקיתי? זה די מבלבל ביחוד שהתחיל במקום כמו גרד קל, אני בת 54 מקבלתהורמונים ומרוצה הכל עד עכשיו תקין.

לוסי שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות ללא בדיקה שלך אולם על פניו, לא נראה לי שיש בעיה מדאיגה. אם הבעיה נמשכת, שובי לרופא לבדיקה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי