יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/12/2006 | 13:23 | מאת: יוסי מנחם

דר' משה זלוצובר, שלום. אני נער בן 15, עובר את גיל המעבר, בשנה האחרונה גבהתי ב20 ס"מ או יותר, שזה המון. יש לי בעיה בפטמה(או איך שלא נקרא לזה), האחת גדולה יותר מהאחרת, לפעמים זה קצת מתאזן ואז חוזר לאותו מצב בחזרה, זה אצלי כבר כמעט שנה. אני מאוד מקווה שתוכל לתת לי פתרון לבעיה זו. תודה.

יוסי שלום ותודה על שאלתך. אתה מתכוון לגיל ההתבגרות. גיל המעבר בגברים הוא בין גיל העמידה לגיל הרך.... על פניו לא נראה לי שיש בעיה. כדאי להיבדק ע"י רופא אולם חוששני שההמלצה תהיה רק קוסמטית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי