שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/11/2006 | 03:27 | מאת: רזי

שלום רב, לאחרונה נתקלנו בבפרסומות לתופעת השלפוחית הריגזה. ברצוני לדעת באזה תרופות חדשות מדובר. מאחר והרופא בפורם אורולוגיה לא נמצא. התקשרתי למודעה המצוינת בעיתון אולם ה הרופא לא חזר אלי. אודה לתשובתך המהירה. בברכה, רזי

רזי שלום ותודה על שאלתך. האמת היא שלחברה המפרסמת אין ממש תרופות חדשות ומטרתה הינה העלאת מודעות. כדאי לפנות לרופא המשפחה או רופא הנשים המטפל והם יתאימו את הטיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

29/12/2006 | 18:08 | מאת: מיכל

שלום רב, מהם הסימפטומים של שלפוחית רגיזה? ומהי תדירות מתן שתן הנחשבת תכופה? תודה רבה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי