החלפת הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/11/2006 | 17:11 | מאת: מרשה

עברתי מליוויאל לאוורל 50 (אחרי ניתוח להוצאת רחם). בת 54 הליוויאל עזר אבל רופא נשים אמר שאין צורך בליוויאל ויותר בריא לי אוורל. מאז ההחלפה אני סובלת מגלי חום. עברו כבר כשלושה שבועות. האם כדאי להעלות את כמות ההורמון של אורל או לחזור לליויאל? הליוויאל הפריע לי בענין השמנה אבל לא היו תפעות לוואי אחרות.

מרשה שלום ותודה על שאלתך. את זקוקה להערכה פרטינית אולם עקרונית, נסיון להעלות מינון אוורל נשמע הגיוני מאד. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי