בדיקות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/10/2006 | 00:22 | מאת: פנינה

שלום רב ד"ר בת 57+גובה 1.62 משקל 66,עושה פעילות גופנית מידי יום ביומו(חוגים למינהם כולל ספיננג פעמים בשבוע,ריקודי עם הליכה ברגל לאורך 6ק"מ כ-5 פעמים בשבוע).שומרת ומקפידה על תזונה בריאה הרבה דיאט.ולמרות זאת אלה תוצאות בדיקות המעבדה מיום 29 לחודש ספטמבר. ממצאי בדיקות דם: CHOLESTEROL258 TRIGYCERIDES 177 37 CHOLESTEROL-HDL CHOLESTEROL-LDL 186 עלי לציין כי לפני שבועיים התחלתי לקבל הורמונים בשם אנג'ליק בהמלצת רופא הנשים בגלל תופעות מאד בעיתיות של גיל מעבר.לאחרונה אני סובלת מעייפות יתר.רופאת המשפחה ממליצה לי להתחיל לקחת כדור בשםPRAVASTATIN 10 MG אחד ליום .אשמח מאד לקבל את התיחסותיכם למצבי הבריאותי והאם אני אכן צריכה להתחיל עם כדור להורדת שומנים או להמתין כמה חודשים ולראות עם ההורמונים ישנו אולי את מצב השומנים בדם תודה מקרב לב להתיחסותיך

פנינה שלום ותודה על שאלתך. אין ספק ששומני הדם שלך גבוהים ואת זקוקה ככל הנראה לטיפול תרופתי ע"מ להורידם אולם לגבי סוג הטיפול והתיחסות לכל תסמינייך (כגון העייפות) את זקוקה ליעוץ פרטני. רפואה שלמה דר' זלוצובר

23/10/2006 | 21:41 | מאת: פנינה

תודה לך ד"ר זלוצובר מקרב לב עבור התיחסותך.מאז שאני נוטלת את האנגליק כ-3 שבועות בערך אני מרגישה עייפות יתר מן הרגיל וכן מצב נפשי לא הכי הכי,האם התופעות שכיחות מה אתה מציע לי לעשות בנדון,כי זה מאד מפריע לי לתפקודי הייום יום.תודה להתיחסותך

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי