פלפיטציות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/08/2006 | 12:34 | מאת: אור

לדוקטור שלום. אני משתמשת במדבקות אוורל 50, כבר הרבה זמן, למרות שיש סיפור משפחתי של סרטן במשפחה. אינני יודעת אם זוהי התרופה הנכונה בשבילי. כי תמיד זה עזר לי לפלפיטציות בלב, [מחסיר פעימה] ובזמן האחרון זה לא כל כך עוזר. האם אני צריכה לעשות הערכה הורמונלית מחדש. גילי 62, ואני מגיל 37 בלי רחם ושחלה, ומגיל 46 בלי השחלה השניה. מה הם ערכים טובים לסידן. מתי צריכים להתחיל לקחת סידן. ואיך יודעים אם יש אוסטופורוזיס. ? איך אני יודעת אם אני יכולה לעשות התעמלות. אני מאד חלשה. ויש לי כאלה נפילות סוכר, כאילו. נהיהלי חם וזיעה קרה, ורועדת בכל הגוף, ורק אחרי אוכל אני נרגעת. הרופא אומר שזה לא קשור בנפילות סוכר. אז למה זה יכול להיות קשור? תודה. וסליחה על השאלות המרובות. והן רק חלק ממה שמטריד אותי......

אור שלום ותודה על שאלתך. אני חושב שאת צריכה לפנות ליעוץ פרטני אצל רופא. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי