דימום בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/01/2003 | 20:46 | מאת: דבורה

מזה חודשים מספר המחזור אצלי אינו סדיר. פעם מופיע אחרי שבועיים ופעם אחרי שלושה חודשים. המחזור האחרון היה לפני חודשיים, אחריו לפני כשלושה שבועות, ומזה מספר ימים שמופיע דימום קל עד כתמים חומים מפסיק ליום יומיים וחוזר. האם זה מתסמיני גיל המעבר? חשוב לי לציין שלפני כארבע שנים גילו אצלי מיומה, והיא די גדולה כיום. האם יש קשר בין הדימום למיומה? אודה לך מראש על תשובתך

11/01/2003 | 23:00 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

דבורה שלום ותודה על שאלתך. את נמצאת בתקופה הפרימנופאוזלית ולכן תלונותייך אם כי יתכן שהמיומה מוסיפה עליהן. הציצי לפרוט נרחב יותר על תקופה זאת בתשובתי לשאלה הקודמת ופני לרופא הנשים המטפל שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי