גומר מהר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/05/2006 | 19:39 | מאת: אני

שלום אני בן 25 וסובל משפיכה תוך שניות מעטות מרגע החדירה. יש לציין שיש לי זקפה טובה מאוד וחזקה אבל שופך מהר( שניות) גם בפעם השנייה והשלישית. ניסיתי תרגילי טנטרה ותרגילים מספר בשם פז"מ לא ממש עזרו. השאלות שלי: 1. קראתי שכדורים נגד דיכאון נתנים כטיפול בבעיה שלי. האם מומלץ להתחיל טיפול אצל אורולוג או סקסולוג? 2. האם ניתן להשתמש בכדורים אלו לאורך שנים מבחינה בריאותית( קראתי בפורום של הדיכאוניים שהם משתמשים בכדורים למטרתם המקורית לאורך שנים בודדות למשל. האם זה הרסני לגוף) 3. מהכרות שלכם בתור מטפלים עם אנשים במצבי. האם באמת יש סיכוי לפתור בעיית השפיכה המהירה אצלי? תודה מראש אני

אני שלום ותודה על שאלתך. היייתי פונה קודם לסקסולוג או לאורולוג המתמחה גם בבעיות סקסולוגיות ושם תוכל לקבל תשובה לכל שאלותיך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי