הסמקת יתר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/05/2006 | 17:00 | מאת: גלית

שלום, רציתי לברר אודות תופעה אשר החלה אצלי לפני מספר שנים ואני לא יודעת מה מקורה. הבעיה היא שקיימת אצלי הסמקת יתר אשר מחריפה בעת פגישה עם אנשים או במצבי לחץ. התסמינים: הפנים מאדימות כולל החזה והידיים וחום הגוף עולה משמעותית שאלתי היא: האם קיימת תופעה כזו וכיצד ניתן לטפל בה. תודה.

גלית שלום ותודה על שאלתך. התופעה קימת וזאת עובדה- אצלך. כדאי לפנות לרופא המשפחה ולפי הצורך לאנדוקרינולוג, להערכה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי