חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/05/2006 | 10:27 | מאת: פ.ר

שלום ד"ר יקר בת-57 הפסקת מחזור לפני שנתיים,בריאות טובה ללא בעיות מיוחדות של גיל מעבר כמו גלי חום עצבנות וכו' אבל עם בעיה של חוסר חשק מיני.אנני מעוניינת לקחת הורמון תחליפי וגם בעלי מתנגד שאקח הורמונים.האם תוכל ד"ר בבקשה להמליץ מה כן ניתן לקחת או לעשות בנדון.תודה מראש עבור התיחסותך.

פ.ר שלום ותודה על שאלתך. הטיפול התרופתי היחידי לחוסר חשק מיני הינו הורמונלי, זה או אחר (לאו דוקא טיפול הורמונלי חילופי) ומומלץ לפנות לרופא ליעוץ, אם תחליטי (תחליטו) שאת זקוקה לטיפול. אם התופעה אינה מפריעה עד כדי כך, אין כמובן צורך בטיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי