פרוגסטרון נמוך מאד זקוקה למומחה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/05/2006 | 20:08 | מאת: שולי רון

בבדיקת דם התגלה שיש לי פרוגסטרון בערך של 1.6 בעוד שהנורמה 16-76.וגם טוטסטרון טוטל ברמה 1.6 כשהנורמה 0-3. אני בת 25 . מה עלי לעשות כדי להתאזן מבחינה הורמונלית לאיזה מומחה עלי לפנות? ואולי טיפול משולב בתזונה. בבקשה עיזרו לי לעזור לעצמי אני ממש מרגישה "על הפנים" בעיות שיער, אי שקט, ועוד. אני מעשנת וגם לוקחת גלולות.

שולי שלום ותודה על שאלתך. עלייך לפנות לרופא הנשים המטפל ולפי הצורך, ליעוץ נוסף ע"י אנדוקרינולוג. אין ספק שהפסקת עישון תשפר מאד את מצבך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

17/05/2006 | 10:05 | מאת: שולי רון

האם חוסר הורמונלי גורם לאובדן השיער? האם טיפול תרופתי יכול לאזן את הגוף הורמונלית ולחדש את צמיחתו של השיער? האם אתה מטפל גם בכך?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי