אקטנול-דחוף!!!

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/05/2006 | 14:42 | מאת: מלי

אני בת 49 . לפני שנה הרופאה(גניקולוגית) נתנה לי אקטנול בשל כאבים באזור המפסעות וצפיפות עצם שהורעה. אני לוקחת את התרופה פעם בשבוע . לפני שבוע וחצי התחילו כאבים (בערה)מבטן עליונה כלפי מטה+צרבת חריפה+שלשולים מימיים שלא נפסקים.בדיקות צואה תקינות.אובחנתי כגסרואנטריטיס(אני בספק)מה אתה מייעץ ואם ידוע לך על מקרים דומים לאחר לקיחת התרופה . אודה באם תענה לי במהרה!!!! תודה מראש

מלי שלום ותודה על שאלתך. רצוי לפנות לרופא/ת המשפחה בהקדם האפשרי לבדיקה והערכה. ניתן לשקול, בתיאום עימו, הפסקה ולו זמנית של הטפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי