יכאבים בזמן מגע מיני -מתוסכלת מאוד

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/05/2006 | 19:45 | מאת: סביונית

הנני בת 51. מחזור נפסק לפני 5 שנים. לאחרונה סובלת מכאבים והצרת הנרתיק במגע מיני. אין לי מערכת יחסים מינית ואני פעילה מינית כרגע מעט מאוד רופא נשים המליץ לי על ריפלנס 3 פעמים בשבוע וגל לפני המגע. אינני מעונינץ לקחת 3 פעמים ריפלנס באם אם לי מערכת יחסים. בנוסף אני נוטלת פתילות אורטוגינסט אם כי ממש אינני מקפידה בטיפול שאלתי. קראתי באתר על אסטרוגן בשם ואגיפם של חברת נובו נורדיסק שפותר כליל את הבעיה לאחר שבועים האם עדיף על אורטוגינסט האם דרוש מרשם מה אתה ממליץ לעשות בנושא יש לציין שעד לפני 3 שנים לא ידעתי על קיומה של התופעה והכל היה תקין. אם אין לי חבר קבוע ומידי פעפ יש לי מין מזדמן אין ברצוני לטול תרופות על בסיס קבוע כמו רפלנס האם אני טועה תודה

סביונית שלום ותודה על שאלתך. היתרון העיקרי של וגיפם הינו נוחות הלקיחה (כדור במקום משחה). ריפלנס הינו תכשיר שאינו הורמונלי (על בסיס מים) המחזיר לחות לנרתיק. לגבייך ספציפית, רק לאחר בדיקה שלך ניתן להמליץ לך פרטנית על טיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

17/05/2006 | 02:30 | מאת: אלון

לדעתי,מצבך לא כל כך נורא. אני אמנם גבר,מעט מבוגר ממך וגם כברים סובלים מבעיה זאת או אחרת בתחום יחסי המין. כאשר אין לך קשר מיני קבוע,הרי הסכנה הגדולה ביותר היא ההתנזרות. מניסיון : ההתנזרות היא האויב מספר אחד .לכן יש צורך בשימור.הדרך הטובה ביותר לשימור גם בגי שלנו היא האוננות. אל תתבישי.כדאי לך לאונן פעמיים שלוש בשבוע ותראי איך יחזור לך החשק והיכולת . כבכבר. אל תתאמצי להגיע לאורגזמה באוננות.היא תגיע בעצמה. כמה אורגזמות טובות כתוצאה מאוננות יעשו לך רק טו. האמיני לי,מניסיון.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי