בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/05/2006 | 18:48 | מאת: נורית

שלום רב, אני בת 48 בריאה בדרך כלל, אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס, לא מטופלת עדיין ערך8.2 , מזה זמן יש לי כמו חרדות כאלה לא מוסברות, בעיקר זה בא לידי ביטוי בלקיחת אחריות על פעולות שונות או דברים שונים מהשגרה שעליי לבצע, אני נלחצת מאוד , האם תת פעילות מביאה למצבים כאלו. אודה על תשובה מהירה

05/05/2006 | 21:47 | מאת: healthkeep

בלוטת התריס משפיעה על כל תהליך בגוף כמעט. תפקודה קשור מאוד למצבי רוח ותפקוד קוגנטיבי (קבלת החלטות, לחץ, ואפילו פעילות משרדית...). יש דרכים לפתור את זה ללא תרופות.

נורית שלום ותודה על שאלתך. יתכן והסיבה הינה תת הפעילות של בלוטת התריס אולם עלייך להיפגש עם רופא לפני החלטה תחילת טיפול. מקובל לעיתים גם נסיון טיפולי, שניתן להפסיקו אם אין שיפור. רפואה שלמה דר' זלוצובר

28/05/2006 | 22:55 | מאת: זהבית

מה יכולה להיות הסיבה להתהוות שקעים בצידי העיניים ? האם יש קשר בין תיפקוד בלוטת התריס לשקע שהתהווה בקצה העין.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי