טיפול הורמונלי חלופי ולחץ דם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/04/2006 | 11:48 | מאת: דיקלה

שלום רב לדר' זלוצובר, אני בת 57 ועד לאחרונה היה לי מחזור סדיר. בתקופה זו נתגלה אצלי לחץ דם גבוה בתחום הבינוני, שאני מאזנת אותו על ידי גלולת Normiten 25 mg אחת ביום. חוץ מזה אין לי בעיות נוספות משמעותיות. האם לאור זאת יש מניעה לקחת טיפול הורמונלי חלופי? יש לציין, שאני סובלת מגלי חום, כמו כן, הייתי רוצה להנות מן היתרונות של טיפול זה. מודה מראש על תשובתך. דיקלה

דיקלה שלום ותודה על שאלתך. באם לחץ הדם מאוזן אין מניעה מטיפול הורמונלי חילופי, תוך מעקב רפואי כמובן. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי