גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/04/2006 | 14:58 | מאת: דליה

ד'ר זלוצובר שלום, בת 47 , עקב חרדות וגלי חום ביצעתי בדיקות הורמונליות , תשובה שאמרה לי רופאת נשים שאני כבר לא פוריה ואין סיכוי להריון. עד לפני חודשיים קיבלתי מחזור סדיר ביותר ומאז עברו חודשיים ואין מחזור יש בחילות ואי נוחות וגוף לא רגוע ומאוד נפוח. קניתי ערכה ביתית לשלול הריון והתשובה הייתה שלילית להריון. השאלה שלי האם אפשר לסמוך על הבדיקה ודבר נוסף אם זה כניסה לגיל המעבר אודה להתיחסותך והדרכה למי לפנות או להמתין . בתודה דליה

את ככל הנראה בתקופה הפרימנופאוזלית קרי, מתקרבת לגיל מעבר. כדאי לפנות להערכה גינקולוגית לאור הדימום (וסת?) אם כי הרושם שלי שככל הנראה הכל יתברר כתקין. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי