הפרשות 8 ימים לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/04/2006 | 19:31 | מאת: יעלה

ד"ר ערב טוב ותודה, בת 40 נשואה +שתי בנות. כ-8 חודשים מהיום ה-20 למחזור מופיעים כתמים חומים שנמשכים עד ליום 29 בקבלת המחזור, וכן לילה לפני היום ה-20 תופעה של הזעה. (הביוץ ביום ה-15 מלווה בכאבים חזקים שנמשכים כמה שעות עד שעובר. בדיקות ההרומונליות מהיום ה-5 למחזור ואולטרסאונד תקינים. 1. האם ישנה בעיה בירידה של הורמון מסויים 2. האם אפשר להתגבר על תופעה זו ללא התערבות של רופא? 3. האם אני נכנסת לגיל המעבר? 4. האם עד גיל המעבר אסבול מתופעה זו תודה ושוב תודה על התייחסותך הלחוצה יעלה

יעלה שלום ותודה על שאלתך. איני יכול לענות על שאלותיך ללא בדיקה מסודרת שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי