התוויות נגד אוביסטין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/04/2006 | 09:52 | מאת: דיקלה

שלום רב רציתי לדעת האם זה נכון שלאחר שימוש באוביסטין במשך 3 חודשים אני צריכה לקבל תוספת פרוגרסטורן או שהשימוש במשחה פעמיים בשנה ניתן להמשיכו שנים. האם עם הפסקת המשחה יחזור המצב לקדמותו בנרתיק?

דיקלה שלום ותודה על שאלתך. אין המלצה גורפת למתן פרוגסטרון לאחר אסטרוגן לנרתיק. יש כמובן צורך במעקב רפואי ולפי המורך, הרופא עשוי להמליץ על פרוגסטרון. רפואה שלמה דר' זלוצובר

דיקלה שלום ותודה על שאלתך. אין המלצה גורפת למתן פרוגסטרון לאחר אסטרוגן לנרתיק. יש כמובן צורך במעקב רפואי ולפי הצורך, הרופא עשוי להמליץ על פרוגסטרון. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי