כדורים כן או לא ?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/04/2006 | 07:21 | מאת: יעעלי

בת 54 - ספורטאית- רצה ועוסקת ביוגה-- לפני חודשיים הפסיק המחזור טוטאלית ומאד קשה לי עם כך נפשית- מנסה לקבל באהבה אבל קשה-- בעיקרון לא לוקחת כדורים נגד שום תופעה גם לא אקלמול ומנסה להתגבר לבד ודי בהצלחה..... עכשו כבר לא קל עדיין אין גלי חום אבל אני עייפה רוב הזמן רוצה רק לשיון - עליתי במשקל ( עם המלחמה ) ומדוכדכת קצת - שאלתי האם אפשר עם כוח רצון חזק בכל זאת להתגבר על תופפעות אלה אם הם יתגברו או אפשר למנוע הכל עיי כוח רצון וכיוונון ברש ??? תודה יעעלי

יעעלי שלום ותודה על שאלתך. הטיפול אינו חובה ואם את מסתדרת בלעדיו, אין בעיה. קשה לי לענות ללא התרשמות ממך אולם על פניו נראה לי שטיפול הורמונלי חילופי יכול מאד להועיל לך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי