עובי רירית הרחם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/04/2006 | 19:17 | מאת: שרה

שלום מזה שנה וחצי אני לוקחת פעמיים בשבוע (בגלל יובש) את משחת האובסטין באופן גניקולוגי. לאחרונה בבדיקת אולטרסאונד נמצאה אצלי רירית בעובי 12 מ "מ ו-6 מ"מ נוזל. שאלתי האם טיפול זה יכול היה להביא למצב זה. ומהם האפשרויות שמצב קליני זה יכול להעיד עליו.וכן האם מצב זה יכול לגרום לכאבי בטן תחתית, למרות שבבדיקה גיניקולוגית ידנית לא נמצא דבר. אני עומדת לפני בדיקת היסטרוסקופיה בעוד 3 שבועות.ומה נראה לרופא צריכה להיות דחיפות בדיקה זו. האם לזרזה? תודה על מהירות התשובה. ושוב תודה ,

שרה שלום ותודה על שאלתך. לא אמורים להיות כאבי בטן מהתופעה ולגבי ההמשך, רק עם בדיקה שלך ניתן לענות על השאלה. חשוב כמובן גם לדעת את עובי רירית הרחם לפני התחלת הטיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

03/01/2011 | 21:01 | מאת: אינה

שלום רב לאחרונה אני סובלת מדימומים , הבדיקות שנמצאו הם : רחם: 60 מ"מ עובי:47 רוחב:56 עובי רירית הרחם 16 מ"מ עם החזרים ציסטים בתוכה. שחלות : ימנית 7 מ"מ X8 תקין. שמאלית : לא הודגמה סובלת גם מכאבי בטן התחתונה . הייתי מעוניינת לדעת תשובה תודה רבה מראש.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי