החלפת לויאל באנג'ליק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/04/2006 | 13:59 | מאת: riki

מזה שנתיים וחצי אני נוטלת לויאל, השבוע הרופא החליף אותם באנג'ליק. האם נכונה הסברה שאנג'ליק היום הוא המענה האופטימלי לבעיות גיל המעבר? האם ישנן תופעות לואי משמעותיות בנטילת אנג'ליק? תודה, ריקי.

ריקי שלום ותודה על שאלתך. אין תרופה אופטימלית כי אם היתה, לא היו יותר תרופות אחרות! לכל תרופה היתרונות והחסרונות שלה ולכן מומלץ היום "להתאים לכל אישה את חליפת הטיפול המתאימה לה". תופעות הלוואי עם אנג'ליק הינן מאד לא שכיחות, כמו שקורה למעשה עם כל התכשירים ההורמונליים החילופיים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי