הפסקת השפעה טובה של ליוויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/04/2006 | 20:56 | מאת: גילית

האם תיתכן תופעה כזאת אחרי שנה של שימוש. האם אפשר להגביר את המינון (אני לוקחת כדור ביום בשעות הערב). האם כדאי לשנות את שעת הלקיחה. התופעות (בעיקר גלי חום) חזרו בשבועים האחרונים. לא במינון שהיה לפני תחילת הטיפול אבל מספר פעמים ביום והעוצמה עדין לא כפי שהייתה לפני הטיפול. אני פוחדת שהקיץ המתקרב יחמיר את התסמינים. יש מה לעשות. או שכדאי להשלים ולהתנחם בהטבה הלא מושלמת של הכדור.

גילית שלום ותודה על שאלתך. יתכן והטיפול אינו יעיל דיו, בהנחה שאת לוקחת כדור שלם ואינך שוכחת. כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל ואם את נוטלת את הטיפול באופן מלא, כדאי אולי לשקול לשנותו? רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי