גלי חום בגיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/03/2006 | 04:41 | מאת: נועה

שלום לך.בת 54 חולת סוכרת נעורים מגיל 18.מטופלת באינסולין.וסת בתהליך הפסקה. סובלת מגלי חום.רופא הנשים אינו ממליץ על הורמונים חילופיים ואני נשארת עם הבעיה.רופא המשפחה אומר שלא כדאי לקחת הורמונים כי זה גורם לבעיות בלב, ושניתן אולי לתת תרופה מסוג ssri שפועלת כמו פרוזק או סרוקסט.מה דעתך?האם אכן לא רצוי לקבל הורמונים והם מהווים סיכון בריאותי? ומה אני כן יכולה לקבל? תודה מראש על תשובתך.

27/03/2006 | 13:26 | מאת: נועה

לא קיבלתי מענה על שאלתי. אולי בטעות דילגו עלי? תודה מראש על התייחסותכם.

27/03/2006 | 20:30 | מאת: healthkeep

עדיף לא לקחת תרופות שמשפיעות על דברים במוח. יש אמצעים טבעיים להתגבר על הבעיה - נטורופתיה וכו'. אני יכול להמליץ על מה שאני משתמש בו[email protected]

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי