הרפס זוסטר וגלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/03/2006 | 12:03 | מאת: רינה

לפני כשבועיים אבחנו אצלי הרפס זוסטר בראש ובמצח. לקחתי זובירקס במשך 7 ימים וכרגע הפצעים בתהליך ייבוש. ברצוני לציין שקצת לפני ההרפס התחילו לי גלי חום מאוד חזקים בעיקר בשעות הלילה עם הזעות. ברצוני לציין כי סיימתי מחזור לפני כמה שנים ומאז מידי פעם אני סובלת מגלי חום אך לא בצורה נוראית כמו בזמן זה. אינני לוקחת הורמונים.ברצוני לשאול האם יש קשר בין ההרפס לגלי חום שהתגברו ומה עלי לעשות?

רינה שלום ותודה על שאלתך. אין קשר ברור בין הרפס וגלי חום. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי