האם עוד כדאי להתחיל לקחת הורמונים בגיל 58

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/03/2006 | 18:04 | מאת: לילי

אני סובלת מגלי חום מאוד קשים והזעות בצורה מאוד מאוד תכופה, רציתי בבקשה לשאול את דעתך , האם אמורים עוד להיות בגיל 58 גלי חום ?, אם יש בכלל גיל שהגלי חום מפסיקים ומתי.? ואם כדאי לקחת הורמונים בגיל זה., ?, עליי לציין שאני סובלת מאי ספיקה מיטרלית וטריקספידלית בינונית, האם ההורמונים יכולים להזיק במצב זה.? וחוץ מזה אני פונה לכל הנשים שסובלות כמוני לכתוב אלי כי הייתי רוצה קצת תמיכה הכתובת שלי היא : [email protected]

לילי שלום ותודה על שאלתך. להקלת תסמיני גיל מעבר, טיפול הורמונלי חילופי הוא היעיל ביותר. יש נשים הסובלות מתסמיני גיל מעבר עד גיל מאד מבוגר. לגבי השאלה של טיפול הורמונלי חילופי כן או לא, עלייך להתיעץ עם רופאך המטפל המכיר אותך טוב מכולם. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי