מחזור פעמיים בחודש

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/03/2006 | 01:57 | מאת: ת

בחודשיים האחרונים אני מקבלת מחזור פעמיים בחודש(4 פעמים במהלך חודשיים) פעם ראשונה היה דימום חלש בפעם הששיה דימום כבד בפעם השלישית שוב דימום חלש ובפעם הרביעית דימום כבד. בשלש השנים האחרונות אני חווה תופעות של גיל מעבר(גלי חום, מצבי רוח,נדודי שינה, העלאה במשקל וכו') כל בדיקות הדם תקינות וכן אולטראסאונד רחם תקין משטח צוואר רחם גם הוא תקין. יש לציין שאני עם התקן. האם אפשר לזקוף את כל התופעות הנ"ל לגיל מעבר או שיש מקום לבדיקות נוספות? תודה

ת שלום ותודה על שאלתך. יתכן ולהתקן ישנה גם כן תרומה לדימומים וכדאי לפנות לבדיקה גינקולוגית מסודרת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי