התקרחות בגיל ילדות ולאיו דוקא בגיל המעבר.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/03/2006 | 18:42 | מאת: שירי

נערה בת 25 עם התקרחות מגיל 12 רמת אסטרוגן נמוכה אולי בגלל גלולות..נשירת כל שיער הגוף . האם יש סיכוי לשיפור אם יימצא חוסר האיזון ההורמונלי שגורם לכך? אילו בדיקות עליה לעבור לצורך זיהוי הבעיה? עשו בדיקה ללופוס אך שללו מחלה זו. זוהי כנראה אלופסיה, מה עוד ניתן לעשות? אחרי שעברה מבחינת רופא עור את כל הטיפולים. איך מאתרים את הגורם שיצא מאיזון? אולי עקב סטרס בילדות.

שירי שלום ותודה על שאלתך. לא נראה שהבסיס להתקרחות הורמונלי אולם התשובה כמובן כללית ואינה פרטנית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי