לקיחת הורמונים 23 שנים לאחר סרטן שד

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/03/2006 | 10:20 | מאת: shula

לצערי סובלת הרבה שנים מיובש נרתיקי וחוסר תשוקה ורופאים שונים חוששים לאשר לי לקיחת הורמונים. האם מישהו יכול לתת לי תקוה ולהרגיע ולומר שהסכנה היא לא "כצעקתה". אני חושבת לקחת DHEA למרות הסיכון ואולי גם פרוגסטרון שהתגלה בבדיקה כהורמון שחסר אצלי (אסטרוגן ופרוגסטרון נבדקו ונמצאו ברמת הנורמה). בנוסף- מישהו המליץ לי על הידרוקורטיזון-האם אוכל לקבל תשובה לשאלתי מה זה ומה זה עושה? אני בת 60 תודה מראש

שולה שלום ותודה על שאלתך. כדאי שתפני ליעוץ פרטני. ניתן לשקול טיפול הורמונלי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי