התקרחות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/03/2006 | 18:53 | מאת: גלית

אני בגיל 40 וסובלת מהידללות מאוד חמורה של השיער מזה זמן. אמי ואבי גם הם סובלים מהתקרחות. האם יש איזושהי תקוה עבורי או שמאחר ומדובר כנראה בתורשה נדונתי להתקרחות. אודה לתשובה רצינית. על פניו בדיקות דם שעשיתי נראות תקינות.

02/03/2006 | 17:33 | מאת: גולדי

אני בת 57 והשער שלי מאד מאד דליל במיוחד מקדימה, אני בהירה ושערי בלונד נוטה לג'ינג'י? מידי תקופה אני גם מסתפרת ואני לא עושה פנים במספרות, מה ניתן לעשות בנדון?

שלום לכן ותודה על שאלותיכן. כדאי לפנות לרופא עור וכן לבירור אנדוקריני אולם יש סיכוי סביר שהבירורים לא ימצאו סיבה להתקרחות מכיון שלחץ (סטרס) הינו אחת הסיבות הנפוצות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

04/03/2006 | 13:43 | מאת: יעקב

יש פיתרון 0544965368

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי