חם בחזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/02/2006 | 17:19 | מאת: מוטי

שלום אני בן 55 לאחרונה ,אפילו שאנחנו בחורף , חם לי בחזה ואני גם מזיע בחזה . זה קורה לי בעיקר בבוקר אחרי שאני מבצע כמה פעולות רגילות או הולך לאוטובוס . רופאת משפחה שלחה אותי לקרדיולוג - אני לא מרגיש שקשה לי ללכת - רק חם בצורה מוגזמת . חוץ מבעית לב- מה זה יכול להיות ואיך בודקים ? תודה מוטי

מוטי שלום ותודה על שאלתך. קשה לענות ללא בדיקה שלך. באם בדיקת הקרדיולוג תהיה תקינה, המשך בבירור ע"י רופאת המשפחה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי