הפסקת הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/02/2006 | 19:36 | מאת: ליאת

שלום. אני בת 61 ולאחר כ-10 שנים של לקיחת הורמונים ולאחרונה אקטיבל(הרגשה נפלאה ללא שום תופעות לוואי של גיל המעבר) הפסקתי, ומזה חודש לוקחת אלטרנה פורטה. גלי החום חזרו ובגדול. ההזעות, הן ביום והן בלילה, מתחילות להיות קשות מנשוא. מה עושים? האם נותנים עוד הזדמנות? האם ישנם דברים אחרים? או נוספים? זה מתחיל להיות בלתי נסבל. עוצו עצה דחופה.תודה.

ליאת שלום ותודה על שאלתך. יש לשקול בחיוב רב לשוב לטיפול ההורמונלי החילופי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי