צמרמורות וגלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/02/2006 | 11:55 | מאת: ח.ק

אני בן 53.5 סובל מזה כשלושה שבועות מצמרמורות וגלי חום. חולשה כללית,והרגשה כללית גרועה.עשיתי כמה בדיקות דם והם: TESTOSTERON-FREE : התוצאה : 26.4 TESTOSTERON-TOTAL : התוצאה :11.6 PSA : התוצאה :0.78 EBV LGG התוצאה : 114 EBV LGM התוצאה : 0 CMV LGG התוצאה : 9.6 CMV LGM התוצאה : NEGATIVE אודה לכם אם תגידו לי מה אומרות הבדיקות הנ"ל ואם זה קשור לסימפטומים שמתוארים להלן , כמו כן רציתי לדעת אים יש לזה קשר למחלת הנשיקה .

ח.ק. שלום ותודה על שאלתך. אין לך, לכאורה, מחלת נשיקה. איני משוכנע שהבדיקות הועתקו נכון ומומלץ לך לפנות לרופא המשפחה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

20/09/2008 | 20:09 | מאת: ז'קלין

שלום, שמי ז'קלין ואני בת 54 אני סובלת מגלי חום והזעות כבר שנתיים לאחרונה נוספו גם צמרמורת, כאבי ראש, חרדות, נדודי שינה, סחרחורות קשות ובכלל עייפות גדולה. יש לציין שהבדיקות הכלליות שעשיתי תקינות לחלוטין. בנוסף אני צריכה לעשות בדיקות נוספות:ldh, cpk שאנני יודעת מה הן. אודה לך אם תגיד לי מה בדיקות אלה. ומה ניתן לעשות לתסמינים הנ"ל.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי