שעול וגודש בריאה בזמן ריגוש מיני

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/02/2006 | 11:06 | מאת: רוחמה

אני בת ששים ושתים. בן זוג קבוע וקיום סדיר של יחסי מין לאורך תקופה ארוכה. לאחרונה כבר פעמיים נתקפתי בזמן הריגוש המיני בשיעול קשה שהיה מלווה בגודש בריאה. נאלצתי לשבת כמה שעות כדי שזה יירגע וגם אז זה עבר רק כעבור יום יומיים. האם זו תופעה ידועה ומה עלי לעשות. האם זה קשור לגילי. המון תודה מראש.

רוחמה שלום ותודה על שאלתך. אין זאת תופעה שכיחה וכדאי להיבדק ע"י רופא המשפחה, אולי מדובר בבעיה לבבית? רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי