יש לי שחלות פוליציסטיות ולבעלי יש וריקוסלה...

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/02/2006 | 21:38 | מאת: שרית

ד"ר זלוצובר שלום!

14/02/2006 | 21:47 | מאת: שרית

ד"ר זלוצובר שלום! כפי שכתבתי בנושא לי יש שחלות פוליציסטיות (ואף בתקופת שירותי הצבאי טופלתי על ידך) ולבעלי יש וריקוסלה (צריך לדעת עם מי להתחתן), אנו נשואים מספר שנים וילדים אין. בעיקרון בעלי עבר בדיקת הדמיה בה אובחנה וריקוסלה דו צדדית במידה ניכרת מימין עם היפוך בזרימה. להוטים למצוא מזור ומרפא שוכנענו לעבור צינטור של ורידי הכליה והורידים הספרמטיים הפנימיים, עברה שנה מאז הצינטור אולם תוצאות בדיקות הדם שלו מראות על ירידה ברמות ההורמונים, ובדיקות האולטרסאונד שלי מראות שאין ביוץ ספונטני וכאמור הריון עדיין אין. שמחתי לפגוש אותך בניהול הפורום וחשובה לי דעתך המקצועית איך ניתן להמשיך הלאה

שרית שלום ותודה על שאלתך. שניכם צריכים בדיקה מסודרת ובדיקות הורמונליות כמו גם בדיקות זרע ואולי טיפול להשריית ביוץ ויש לפנות לרופא באופן מסודר. רפואה שלמה דר' זלוצובר

05/03/2006 | 12:25 | מאת: שולי

בס"ד היי שרית. ראיתי, את מה שכתבת לגבי שחלות פוליסיסטיות, אני יודעת על שיטת טיפול רפואית- המשלבת קונוונציונלי עם טבעי בתחום. אם תפני אלי אשמח לתת לך את האתר המתאים, להת' שולי.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי