שאלה על הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/02/2006 | 23:21 | מאת: דינה

אני בת 41עם מחזורים סדירים בדרך כלל.מחזור אחרון נמשך 12ימיםומאז חלפו שישה שבועות והמחזור לא הופיע.בדיקת הריון ביתית היתה שלילית.יש לי נפיחות בבטן ותחושה כמו לפני הופעת מחזור .האם בכך אני מתחילה את גיל המעבר ואם כן האם יש עדיין סיכוי להרות.. בתודה על תשובתך

17/02/2006 | 00:19 | מאת: דינה

דוקטור שלום.לאחר שאלתי הקודמת ביצעתי בדיקות דם ואילו התוצאות-e-2 826 progesteron-4.9 lh-51 fsh-44 prolactin-555המחזור עדיין לא הופיע.האם זו תחילת גיל המעבר והאם יש סיכוי להרות עם נתונים אלה.

דינה שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לקבוע על סמך בדיקת דם אחת את מצבך ההורמונלי ואף לבדיקה הגופנית שלך הכוללת אולטראסאונד יש משמעות ולפיכך את זקוקה לבדיקה מסודרת לפני כל המלצה טיפולית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי