ליוויאל כמה זמן לקחת?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/02/2006 | 17:47 | מאת: אשה

אני לוקחת כבר שנתיים. מתי כדי לנסות להפסיק? האם בכלל כדאי לנסות בשלב זה. לפי המחקרים החדשים כמה זמן אפשר לקחת הורמונים בבטחון? (אני לוקחת חצי כדור ביום-גיליתי מיד בהתחלה שחצי כדור מספיק לי ומעולם לא העליתי הכמות. האם יש הבדל בסיכונים בלקחיחת חצי כדור לעומת כדור?)

אשה שלום ותודה על שאלתך. ההתיחסות לליויאל אינה שונה, נכון להיום, מלטיפולים ההורמונליים האחרים ויש להתיעץ עם רופאך המטפל על משך הטיפול, הנובע גם מסיבת הטיפול. רפואה שלמה ד'ר זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי