נטילת הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/01/2006 | 21:10 | מאת: אסתר

שלום רב ד''ר בעבר לקחתי הורמונים לאחר שעברתי בדיקות רבות אצל הגניקולוג והרגשתי טוב מאד ישנתי טוב מאד והיה לי טוב אבל לאחר כשנה התחלתי לקבל תגובות אלגריות הלשון היתה מקבלת בצקת וזה קרה לי כארבע תקריות ואז אמרו בבית החולים לשנות את כל הכדורים שאני לוקחת ומשום מה לא נתנו לי את ההורמונים ואז זה קרה לי שוב אך אך קשה יותר ונכנסתי לבית חולים ל4 חודשים ולא החזירו לי את ההורמונים השאלה שלי היא האם היית ממליץ לי כעת בגיל 62 לקחת הורמונים כעבור 4 שנים בלי כי אני לא ישנה בלילה ואני נעזרת בנוקטורנו וזה גם לא עוזר כל כך גם עליתי במשקל נורא ואני לא מצליחה להוריד גרם בתודה אסתר בתודה

29/01/2006 | 09:53 | מאת: דר' זלוצובר

אסתר שלום ותודה על שאלתך. עקרונית, לא מומלץ להתחיל טיפול הורמונלי חילופי בגילך אולם לא מדובר אצלך במקרה רגיל ומומלץ לך לפנות ליעוץ פרטני. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי