גלולות היריון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/01/2006 | 18:02 | מאת: דפנה

ד"ר זלוצובר שלום, אני בת 30, ומעוניינת להתחיל שימוש בגלולות למניעת היריון. אני כרגע נוטלת רסיטל נגד דיכאון (20 מ"ג), ויש לנו בעיות כלי דם חמורות במשפחה. הייתי מעוניינת לשמוע שם או שניים של גלולות שיכולות להתאים לי (אני יודעת שאני צריכה מרשם). האזהרות על ההתוויה של פמינט נראית יותר מפחידה מכל התוויה שראיתי בכל חיי...

דפנה שלום ותודה על שאלתך. את צריכה יעוץ פרטני עקב הסיפור המשפחתי שציינת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

28/01/2006 | 18:43 | מאת: דפנה

תודה על התייחסותך

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי