טרום מחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/01/2006 | 14:58 | מאת: רוני

אני בת 48, ומזה שנים, מספר ימים לפני המחזור אני מרגישה לא טוב, לא טוב משמעותו מן תחושה של עצבנות ודיכאון, כאשר בשנים האחרונות זה הולך ומחמיר. פעם זה היה שלושה ימים לפני המחזור והיום אפילו 8 או 9 ימים לפני. אני בהחלט יודעת ומזהה את ההרגשה ומשייכת אותה לתקופה הנ"ל אלא שמספר הימים התקינים בחודש הולכים ומתמעטים ואיכות החיים שלי בהחלט נפגמת. האם יש לך איזשהו המלצה מה עלי לעשות או לקחת? ברצוני לציין שאני אכן עוסקת בספורט באופן כמעט יום יומי והרופאה שלי המליצה לי אפילו על סרוקסט כ - חצי כדור במשך 10 ימים לפני המחזור אך זה לא ממש עוזר. אודה לך מאוד מאוד אם ניתן לעזור לי באופן כלשהו

רוני שלום ותודה על שאלתך. את סובלת כככל הנראה מתסמונת קדם וסתית. את מטופלת באופן עקרוני בצורה טובה ואם הטיפול אינו מספיק, עלייך לשוב לרופאה לשקול שינוי התרופה או שינוי המינון. רפואה שלמה דר' זלוצובר

04/03/2006 | 13:56 | מאת: יעקב

יש פיתרון יש לי ידידה בדיוק במצבך ועזרתי לה ולבעלה לשפר את מצבם באמצעות מוצרי מרפא ללא שום תופעות לוואי פרטים 0544965268

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי