לקיחת הורמונים בגיל הבליה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/01/2006 | 09:05 | מאת: רות צפריר

אני בת 67 ולוקחת הורמון פרימריל כבר 15 שנה. 5 כדורים כל שבוע. האם להמשיך ?האם לעשות הפסקה ולכמה זמן?או לשנות כדור?

רות שלום ותודה על שאלתך. צריך לשבת איתך באופן מסודר ע"מ להחליט אולם לכאורה, הייתי ממשיך בטיפול, לפחות עד בדיקת רופא מסודרת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

27/02/2006 | 13:46 | מאת: ruha

לדר שלום אני לוקחת פרמריל 0.625 מספר שנים ומאד מרוצה מהתרופה ,בכללית יצאה התרופה מכלל שימוש וברצוני להשיגה דרככם על פי המידע שבידי ניאופרם שיווקה תרופה זו לקופת חולים הכללית.איך אני יכולה להשיגה? אודה לכם אם תענו לי בהקדם- תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי