המחזור בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/01/2006 | 19:50 | מאת: קוקי

שלום רב וערב טוב, אני בת 48. לפני כשנה וחצי התחיל המחזור ל"שחק", קיבלתי פעם בחודשיים, 3 או 4. ביקרתי אצל רופא נשים והוא הסביר לי שכנראה אני עומדת לסיים את המחזור (אמי, דרך אגב סיימה אותו בגיל 44 - מוקדם לכל הדעות). מאז ועד היום הוא ממשיך לשחק - בהפרשים יותר גדולים. אינני יכולה לקבל הורמונים כי יש לי לופוס עורי. בחודש האחרון הסימנים לקבלת המחזור אצלי מתרבים, כגון נפיחות גדולה בחזה, כאבים, כאבים בבטן התחתונה וכל הסימנים הרגילים, מצבי רוח וכאבי ראש - אבל - אינני מקבלת. אז, לפני שאני הולכת "להשתגע" ולהתפוצץ, אשמח לקבל תשובה מהירה. ושוב תודה.

קוקי שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שלופוס עורי מהוה הוראת נגד מוחלטת לכל טיפול הורמונלי ומומלץ לך ללפנות ליעוץ מסודר משום שלהרגשתי, ניתן לעזור לך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי