שאלה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/01/2006 | 11:43 | מאת: יהודית

שלום רב, אני בת 51, עדיין מקבלת מחזור סדיר. המחזור האחרון נמשך קצת יותר מהרגיל. (כשבוע במקום 3-ימים). היום - שבועיים אחרי המחזור יש לי הפרשות נקיות מהנרתיק כלומר לא דמיות, ומן כאב מאד מאד עמום וחלש בעיקר בצד השמאלי. האם יש אפשרות לדעת במה מדובר? רב תודות וסוף שבוע נעים יהודית

יהודית שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שאת יודעת בעצמך שללא בדיקה מסודרת שלך הכוללת אולטראסאונד נרתיקי, לא אוכל לדעת ממה את סובלת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי