דימומים רבים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/01/2006 | 19:09 | מאת: עינב

שלום, אני בת 35 +3 סובלת מזה מספר חודשים מדימומים כ8 ימים לפני המחזור חומים ואדומים. אני איני לוקחת גלולות או כל טיפול הורמונלי עקב נטיה לסכרת מבוגרים. והמנגיומות בכבד. אולטאסאונד וגינאלי שנעשה היה תקין פאפ היה בעקרון תקין אך היה קשה לבדוק את כל התאים בגלל דלקת. (פאפא קודם היה תקין). החודש בנוסף לדימומים לפני המחזור נוספו גם דימומים אחרי המחזור שנמשכו עד היום ה -11 מתחילת המחזור. לאור כל זאת אשמח אם תייעץ לי מה לעשות האם עלי בכול לקחת גלולות הרופא הציע לי לקחת גלולות מינס ורופא אחר הורמונים פרימולט נור או לא לקחת הורמונים לאור הנטיה לסכרת וההמנגיומות. תודה מראש

עינב שלום ותודה על שאלתך. יש לבדוק אותך, כולל אולטראסאונד נרתיקי בעת הדימום ואולי אף בדיקות דם לפני המלצה על טיפול. רפואה שלמה דר' זלצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי