הפרשה ורודה חומה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/01/2006 | 14:17 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 58 המחזור נפסק אצלי כבר לפני מספר שנים. אתמול לאחר שעשיתי פיפי וניגבתי, ראיתי מעט הפרשה ורודה חומה על הנייר, אין לי דימומים או הפרשות מרובות, פשוט הפרשות בצבע שטרם נתקלתי בהם. האם הדבר דורש בדיקה, גם אם זה חולף לאחר יום או יומיים, אני רוצה גם לציין כי יום לפני אכלתי הרבה אוכל עם סלק, יתכן כי זה הביא להפרשות אלו? אם הדבר חלף אחרי יום אחד, אני יכולה להיות רגועה?

יעל שלום ותודה על שאלתך. את צריכה בדיקה גינקולוגית מסודרת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי