התייעצות עם מומחים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/01/2006 | 17:38 | מאת: עמית

שלום רב, ברצוני להתייעץ עם מומחה לנושאי גיל המעבר . האם יש להסתפק בהתייעצות עם גניקולוגים,ואיך ניתן להגיע למומחה בתחום? קופת החולים שלי אינה מפרסמת התמחות זו ברשימת המומחים שלה. עד כמה צריך לדאוג מטפול הורמונאלי חלופי? אם אני בריאה, נבדקת בשיטתיות מקפידה על תזונה ועושה ספורט.

עמית בקר טוב ותודה על שאלתך. ההתמחות הזאת אינה מופיעה כתת התמחות מוכרת, עדיין- אולי בעתיד כן! נכון להיום כל רופא נשים כללי מתעסק גם בתחום, במידה זאת או אחרת ומומחה ניתן למצוא ביעוץ בקופה, עם רופא המשפחה, הנשים או הצות הרפואי או באינטרנט. הטיפול ההורמונלי מיועד , לפחות כיום, בעיקר לנשים הסובלות מתסמיני גיל מעבר. ספציפית לך- פני ליעוץ פרטני. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי