סוכרת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/01/2006 | 19:55 | מאת: נתי

לא ידעתי איפה לעשים אז שמתי פה יש לסבא שלי סוכרת ורצתי לדעת שמעתי שיש היום משאף (ממקום להזריק אנסולין) ושעון(רמת הסוכרת בדם) רצתי לדעת איפה אשפר לקנות תדברים אלו ועם יש עוד טיפולים שיעזרו בבעיה הזו ממקום לעשות זריקות כל הזמן

נתי שלום ותודה על שאלתך. השעון לא נמצא בשימוש רוטיני עקב בעיות. האינסולין בשאיפה אמור להיכנס- לא לסל הבריאות עדיין ואף הוא אינו חף מבעיות אולם מהוה בהחלט שיפור. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי