עלות הטיפול

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/01/2006 | 23:39 | מאת: רונית

אני בת 54 המחזור פסק ולאחרונה אני מאד סובלת מגלי חום ועצבנות. מה ניתן לקחת שיטפל בי מבלי להחזיר ת הדימומים ושלא יעשה לי חור בכיס? אנא תשובתך בהקדם!!

06/01/2006 | 07:43 | מאת: ד"ר נ.צוקר

תשובה לרונית תעשי בכחמה אם תתחילי בטיפול הורמונאלי חליפי לאחר בדיקות מתאימות. ניתן לקחת בעלות סבירה את אקטיוול או קליוגסט מדבקות או גל תתיעצי עם רופא הנשים שלך בקופה. ד"ר צוקר

רונית שלום ותודה על שאלתך. את יכולה לנסות טיפול הורמונלי חילופי, כפי שהציע דר' צוקר. רובם המכריע של התכשירים נכלל בסל השירותים ועלותם לפיכך סבירה. פני כמובן לרופא הנשים שלך להתאמת סוג התכשיר. רפואה שלמה דר זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי