ליואל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/01/2006 | 19:56 | מאת: רחל

לפני כשנה עברתי ניתוח היסטרוסקופיה מלאה. מאז אני לוקחת ליויאל ומרגישה מצוין. למרות זאת כדי לא להתרגל להורמונים החלטתי לנסות להקטין את המינון לחצי כדור ביום במקום כדור שלם. אציין כי בבדיקות שעשיתי לאחרונה ,התברר שיש לי אוסטאופרוזיס קל. [בירך ובאמה -1 ובגב -2 ].שלתי ,האם יש טעם להקטין ואף להפסיק את ההורמונים לפחות עד הקיץ ? תודה

רחל שלום ותודה על שאלתך. את את מרגישה בטוב, אין צורך להפסיק את התרופה אולם ההורדה של המינון לחצי הראתה יעילות דומה לזאת של כדור שלם. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי