ממליצה על מרק הורמונלי עם קמח סויה וזרעי פשתן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/01/2006 | 14:28 | מאת: אילנה

מאוד בריא לנשים מגיל 40 ומעלה לשתות את החלב סויה שזה מכיל הורמונים טבעיים, פשוט כך, גם בזרעי פשתן יש הורמונים. ועוד אני ממליצה להכין מרק עוף רגיל (כשר ומוכשר) להוסיף למרק 3 כפות קמח סויה לקראת סוף הבישול, בערך רבע שעה לפני סוף הבישול, ולהוסיף גם 2 כפות זרעי פשתן, אפשר לקנות בכל חנות טבע. כל המרק אמור להתבשל בערך שעה, כשרבע שעה לפני מכניסים את הסויה והזרעי פשתן. אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם, או גם תירס ומה שאוהבים. גם בריא וגם טעים וגם מלא הורמונים טבעיים. בתיאבון ובריאות.

04/01/2006 | 19:57 | מאת: ניקול

האם להכניס זרעי פשתן שלמים או טחונים????

04/01/2006 | 20:43 | מאת: אילנה

הזרעי פשתן לשים אותם שלמים. הם קטנים מאד וחומים בגודל סומסום, לא צריך לטחון אותם, בקושי מרגישים אותם במרק. אבל המרק יוצא טעים בכל מקרה ביחד עם הקמח סויה והעוף כמובן. רק לשים אותם לפני סוף הבישול ברבע שעה בערך. אפשר להוסיף פטרוזיליה ועוד מה שאוהבים. אני מוסיפה גם בסוף לקראת סוף הבישול ביצה מקושקשת רכה, במרק גם מוסיף לטעם. אבל העיקר שזה בריא, זה קמח סויה וזרעי הפשתן, הם בפירוש מכילים הורמונים, וגם בריא להורדת קולסטרול הסויה.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי